Εγγραφή Συνέδρου

Για την εγγραφή σας στην εξόρμηση παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα. Η εγγραφή είναι απαραίτητη ώστε να γίνουν οι κατάλληλες προετοιμασίες από τους διοργανωτές. Παρόλο που η συμμετοχή θα θέλαμε να είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες, λόγω τις οικονομικής κρίσης είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν οι απαραίτητες χορηγίες ώστε να καλυφθούν τα έξοδα της εξόρμησης. Έτσι έπειτα από ομόφωνη απόφαση των Δ.Σ. των συλλόγων ερασιτεχνικής αστρονομίας αποφασίστηκε να υπάρχει ένα συμβολικό αλλά σημαντικό για την επιτυχία της διοργάνωσης ποσό συμμετοχής. Το κόστος συμμετοχής για τους ενήλικους  είναι 5 € ενώ για τους ανήλικους δωρεάν.

Το ποσό θα καταβληθεί κατά την εγγραφή σας στην εξόρμηση και

Το email κάθε συνέδρου πρέπει να είναι μοναδικό. Προσοχή σε περίπτωση επαναληπτικής υποβολής με το ίδιο email, τα στοιχεία του σύνεδρου ανανεώνονται βάση της πιο πρόσφατης υποβολής. Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε email επιβεβαίωσης.

Σε περίπτωση που δεν λάβετε email επιβεβαίωσης για την εγγραφή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας, αφού πρώτα ελέγξετε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Καθ όλη την πορεία προς την εξόρμηση θα σας αποστέλλονται ενημερωτικά email για ότι νεώτερο προκύψει.

Ευχαριστούμε πολύ για την εγγραφή σας και σας περιμένουμε στις 29 Ιουλίου  στον Πάρνωνα για ένα πλούσιο αστρονομικό τριήμερο!

Τα πεδία της φόρμας με “*” είναι υποχρεωτικής συμπλήρωσης.