Προσκεκλημένοι Ομιλητές

Η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου προσκάλεσε τέσσερις εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο της Αστρονομίας να συμμετάσχουν στις εργασίες του συνεδρίου.

seiradakis.

Κεντρικός ομιλητής του Σαββάτου είναι ο Δρ.Ιωάννης-Χιού Σειραδάκης Καθηγητής του τμήματος φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η Ομιλία θα έχει θέμα την επιστημονική συνεργασία ερασιτεχνών και επαγγελματιών Aστρονόμων.

(Βιογραφικό σημείωμα).

.

.


971931_190825307733840_1322277489_n

 

Ο J-P Metsavainio είναι ένας από τους σπουδαιότερους ερασιτέχνες αστροφωτογράφους παγκοσμίως με μεγάλες διακρίσεις. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα κάνει παρουσίαση της προσωπικής του δουλειάς όπως και ένα workshop επεξεργασίας παρουσιάζοντας προσωπικές του τεχνικές επεξεργασίας αστροφωτογραφίας βαθέως ουρανού.

(Βιογραφικό σημείωμα)

.Η Δρ.Φιόρη Αναστασία Μεταλληνού από το  Ινστιτούτο Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπι­σκό­πη­σης, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, θα κάνει ομιλία με τίτλο .”Εξερευνώντας τον Ήχο του Διαστήματος”

(Βιογραφικό σημέιωμα)

 


gazeas

 

 

O Δρ. Κοσμάς Γαζέας είναι Λέκτορας του τμήματος Αστροφυσική.ς, Αστρονομίας και Μηχανικής Πανεπιστημίου Αθηνών, θα κάνει ομιλία με τίτλο “Γεροσταθοπούλειο Πανεπιστημιακό Αστεροσκοπείο Αθηνών – 15 χρόνια λειτουργίας”

(Βιογραφικό Σημείωμα)